Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Tietosivut
Maksutavat
Yritys / Meikkistudio ElinaKMeikkistudio ElinaK
-meikkitaiteen ja kauneuden erikoisliike- 

Meikkistudio ElinaK on syksyllä 2013 perustettu ainutlaatuinen kauneusalan liike, joka on erikoistunut meikkitaiteeseen. Viihtyisän meikkistudion palvelutarjonnasta löydät erilaiset meikkaus- ja kauneusalan palvelut. Palveluiden lisäksi Meikkistudio ElinaK toimii Glitter by ElinaK -sarjan ja laadukkaan saksalaisen Make Up Factory kosmetiikkasarjan Suomen maahantuojana. Studiomme sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, os. Aleksanterinkatu 28, 33100 Tampere.
 
 
Make up Factory on saksalainen laadukas kosmetiikkasarja, joka on perustettu vuonna 2005. Varsin nuoresta iästään huolimatta Make up Factory on valloittanut maailmaa menestyksekkäästi. Nykyään Make up Factoryn kosmetiikkaa voi ostaa yli 1500 liikkeestä yli 40 maasta.

Make up Factoryn idea perustuu yksinkertaiseen ajatukseen: tarjoamme ammattimaisia meikkituotteita jokaiselle niitä haluaville. Hienostuneet pakkaukset, runsaat pigmentit ja same-tinpehmeät tekstuurit sekä näyttävät myyntipisteet erottuvat edukseen.  Ainutkertainen hinta–laatusuhde, näyttävyys ja trendikkyys ovat Make up Factoryn vahvuuksia. Teemme tiivistä yhteistyötä euroopan parhaiden kosmetiikkavalmistajien ja menestyvien meikkitaiteilijoiden kanssa. Tuomme säännöllisesti markkinoille innovatiivisia tuotteita, trendikkäimpiä sävyjä ja ammattilaisten vinkkejä.

Glitter by ElinaK on studion oma tuotesarja johon kuuluu erilasia kosmeettisia glittereitä, myös BIOglittereitä ja pressattua glitteriä. Itseliimautuvia iho- ja vartalotimantteja sekä siirtokuvatatuointeja. 


Meikkistudio ElinaK, Aleksanterinkatu 28, 33100 Tampere

gsm. 045-160 1240, elinak@elinak.fi, www.elinak.fi

 

  

 

 

Ostoskori
0 kpl
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku